Προσοχή! Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με την χρήση των cookies, όπως αυτή περιγράφεται στους όρους χρήσης. OK
OI LEFAKIS MARIS GALLERIES είναι μία οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1979 ,τότε στελεχώθηκε κυρίως από νέους καλλιτέχνες τής εποχής ,σήμερα αρκετά καταξιώμένους θά λέγαμε, αλλά και παλαιότερους,από τή λεγόμενη γενιά τού 60 καί πρίν.

Όλα τά χρόνια πού μεσολάβησαν τό <Μότο> μας ήταν καί είναι ,να παρεβρισκόμαστε σέ εκθέσεις , σέ Atelier καί σέ συννενόηση μέ τούς καλλιτέχνες έτσι ώστε να μπορούμε νά διαλέγουμε έργα, μέ τίς καλλύτερες τους στιγμές !
Σήμερα με πολυετή εμπειρία στο χώρο του εμπορίου των έργων τέχνης, με κοινό στόχο να διαφοροποιηθούν σε μία αγορά που μαστίζεται από ακρίβεια, υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας και ένα χαρακτήρα απρόσωπο ... Μέσα από τα καταστήματά της -φυσικά και ηλεκτρονικά- προσπαθει να αναδείξει και να εξυπηρετήσει τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης πάντα δίπλα σας, πριν αλλά και μετά την πώληση!
Με όπλα της την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, τις καλές σχέσεις με τους καλλιτέχνες, καθώς και με έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις για τον χώρο σας, παράλληλα με τις καλύτερες τιμές είναι σίγουρο ότι θα γίνουν ο «άνθρωπός σας» στις αγορές σας!
Διακοσμείστε ή Χαρίστε έργα τέχνης!