Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι συχνό το φαινόμενο να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το, πρός αγορά είδος.
Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων, πέραν τών όρων πού διέπουν την αγοραπωλησία.(Διαβάστε τους Όρους και Προϋποθέσεις)
Όροι
Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης αγοράς να ξεπερνάει τις 60 ημερολογιακές ημέρες.Αρκεί η συσκευασία να μην έχει καταστραφεί και να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.

Διαδικασία:
1. 'Αν βρίσκεστε κοντά σε κάποιo κοντινό σημείο
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα μας και, ζητήσετε να ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος ,και ο αρμόδιος υπάλληλος, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ
2. 'Αν παραλαμβάνετε μέσω courier
Σε αυτήν την περίπτωση:
Συσκευάζετε το προϊόν, σε συσκευασία ώστε να είναι προστατευμένο κατά την μεταφορά.Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχουμε φτιάξει σε συνεργασία με τη μεταφορική καθ΄υπόδειξη και ευθύνη τού παραλήπτη.Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου μεταφορικής ή ταχυμεταφορών , υπόψιν σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας με πρακτορεία επιβαρύνουν τον πελάτη.Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση που, το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στόν αποστολέα του με χρέωση του, θα μπορούσε δε, να αντικατασταθεί με άλλο ίδιας ή, και μεγαλύτερης αξίας,με την ανάλογη ενδεχόμενη επιβάρυνση!
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας, είτε μέσω τηλεφώνου στα +30 210 8089930, +30 6972852764, είτε μέσω e-mail [email protected]