Προσοχή! Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με την χρήση των cookies, όπως αυτή περιγράφεται στους όρους χρήσης. OK

Product filters Product filters

Ιάκωβος Geladze

Ο Coba Geladze γεννήθηκε στην Τιφλίδα της Γεωργίας το 1950. Σπούδασε ζωγραφική και συντήρηση έργων τέχνης στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Τιφλίδας. Αποφοίτησε το 1983, ειδικευόμενος στη συντήρηση έργων τέχνης. Εργάστηκε ως συντηρητής των fresco σε εκκλησίες και μοναστήρια της Γεωργίας καθώς και ως συντηρητής ελαιογραφιών σε μουσεία της Τιφλίδας.

Στο έργο του κυριαρχεί η ανθρώπινη μορφή. Άλλοτε μόνη ή σε πολυπρόσωπες συνθέσεις, μέσα σε εσωτερικoύς χώρους (δωμάτια, καφέ), με φόντο φανταστικές πόλεις ή και σε ακαθόριστους χώρους. Οι μορφές του, με αναφορές στο έργο του Modigliani και των κυβιστών ζωγράφων, έχουν σχηματοποιημένα χαρακτηριστικά, επιμηκυμένους λαιμούς και συνήθως παρουσιάζονται μετωπικά, κοιτώντας τον θεατή. Άλλοτε μοναχικές, άλλοτε σε ζευγάρια, οι μορφές του παρουσιάζουν μεγάλη εκφραστικότητα και ψυχολογική διεισδυτικότητα.
Έχει κάνει εκθέσεις στην Ελβετία, Γαλλία, Βέλγιο και Γερμανία. Ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Υψος: 60 εκατοστά, Πλάτος: 80 εκατοστά, Ελαιογραφία σε καμβά
Ιάκωβος Γκελάντζε - Τοπίο
580.00
Έκπτωση 48%
Υψος: 70 εκατοστά, Πλάτος: 50 εκατοστά, Ελαιογραφία σε καμβά
Geladze Ιάκωβος - Κοπέλα
1,300.00 680.00