Προσοχή! Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με την χρήση των cookies, όπως αυτή περιγράφεται στους όρους χρήσης. OK

Καππέ Σταματία


Παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στηΔημοτική Πινακοθήκη Λάρισας και συνέχεια στην Αθήνα. Είναι μέλος του συλλόγου ο Απελλής ,της OUNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ, της Διεθνούς Έταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και Καλλιτεχνών (Δ.Ε.Ε.Λ), της Π.Ε.Λ.Τ. κ.α.

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

30. 04. 2007 με το έργο: "Σύνθεση Διαδούμενος" παίρνει το Α' ΒΡΑΒΕΊΟ στο φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός στην Αθήνα.

Φεβρουάριος 2010: βραβεύτηκε στο Κολονάκι για το έργο της "Το παιδί με το βιολί" από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καλλιτεχνών Λογοτεχνών.

Μάρτιος 2010: για το ποίημα της "Νυχτερινό" βραβεύτηκε από τη Δ.Ε.Ε.Λ με το βραβείο του Άγγλου ποιητή Μίσσετ Φ.

2010 : παίρνει βραβείο και από την Διεθνή Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών "Θεά Αθηνά" .
2012: συμμετέχει στο λεύκωμα της Δ.Ε.Ε.Λ με το ποίημα της "τα μαύρα πουλιά" Εκδόσεις Σμυρνιωτάκης.

Τιμήθηκε από την OUNESCO με μετάλλια και επαίνους για το καλλιτεχνικό της έργο.

Έχει γράψει δύο ποιητικές συλλογές με τίτλο 'Μνήμες' και 'Στιγμές' Έχει γράψει θεατρικά έργα για παιδιά και δοκίμια. Εικονογραφεί παραμύθια. Η εκπομπή Πνευματική Θεσσαλία της Θεσσαλίας ΤV και η ραδιοφωνική εκπομπή της Ε.Ρ.Α παρουσίασε το έργο της. Παίρνει μέρος με ποιήματά της στα τεύχη της Ε.Λ.Ο.Σ.Υ.Λ. 2006 έως 2012.Ποιήματά της έχουν εκδοθεί σε περιοδικά, ( ο Δευκαλίων ο Θεσσαλός & α. ) Έχει χαρίσει έργα της στο Εργαστήρι για τα παιδιά με Ειδικές Ανάγκες στα Άνω Λιόσια, σε Ιδρύματα Ειδικών Αναγκών για τα SPECIAL OLYMPICS, στο "Κέντρο Ζωής" για την υποστήριξη όσων ζουν με HIV/AIDS.

Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα , στην ειδική μόνιμη Πινακοθήκη της Λευκάδας ,στην Πινακοθήκη Λάρισας, καθώς και στο εξωτερικό. Έργα της δημοσιεύτηκαν στα ημερολόγια της ΟUNESCO, έχουν γίνει εξώφυλλα σε περιοδικά (Δευκαλίων ο Θεσσαλός κ.α.), σε βιβλία με ποιήματα, όπως του Ιωάννη Καμπύλη 'Πέντε νυχτερινοί επισκέπτες ζητάνε εξιλέωση'.ΕΚΘΕΣΕΙΣ
12 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής.

Απρίλιος 2010: στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός με τίτλο "Το άλογο, στη γη της Θεσσαλίας " με ελαιογραφίες και σχέδια .

29 Νοεμβρίου 2010 μέχρι 4 Δεκεμβρίου 2010: η ίδια έκθεση στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας αίθουσα Τάκης Τλούπας .

Ιούνιος –Ιούλιος 2013: πραγματοποιεί ατομική έκθεση στο πνευματικό κέντρο του δήμου Λευκάδας στην αίθουσα ΄ Θεόδωρος Στάμος΄

8 συμμετοχές σε Πανεπτανησιακές εκθέσεις στη Λευκάδα.10 συμμετοχές σε ομαδικές του Απελλή50 συμμετοχές σε εκθέσεις της OUNESCO3 συμμετοχές σε mail Art.8 συμμετοχές στο the Fine Art Festival και στα Δρώμενα Τέχνης του Δήμου Αθηναίων . Σεπτέμβριος 2010: συμμετέχει σε διαδικτυακή με θέμα ένα φύλο ελιάς με το έργο "Νέος με φύλλα ελιάς"
Aκόμη με το έργο της "το ηλιοβασίλεμα" παίρνει μέρος στο ημερολόγιο του ΑTHAINS FINE ARTS FESTIVAL 2011 και με το έργο "Σπουδή θαλάσσης" συμμετέχει στο ημερολόγιο της UNESCO το 2011 και με το "Φοβάμαι" το 2013.

2011-12: συμμετέχει με το έργο της στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου

2013: μπαίνει στο βιογραφικό λεξικό καλλιτεχνών λογοτεχνών εκδόσεις "Αρίων".

11 Απριλίου 2013: εκθέτει στο βιβλιοπωλείο "Μαλλιάρης Παιδεία" στη Θεσσαλονίκη έργα της με θέμα τον πόνο στα πλαίσια της παρουσίασης του βιβλίου της Νικολέτας Τσιτσανούδη Μαλλίδη "Η Διαχείριση του πόνου στη δημόσια σφαίρα".

Οκτώβριος 2013: συμμετέχει με το έργο της "Πηνελόπη" στο Δ΄ Φιλοσοφικό Φόρουμ 2013΄ που πραγματοποιείται ταυτόχρονα στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο στην Αθήνα στο Κολονάκι και στο Πανεπιστήμιο αίθουσα " Κωστής Παλαμάς".

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.