Προσοχή! Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με την χρήση των cookies, όπως αυτή περιγράφεται στους όρους χρήσης. OK

Λάμπρου Δημήτρης

Ο Δημήτρης Λάμπρου γεννήθηκε το 1980. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και έχει πραγματοποιήσει μια ατομική και αρκετές ομαδικές εκθέσεις από τότε.

Το έργο του Δημήτρη Λάμπρου μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολυεπίπεδο και χαοτικό. Περνά από την αρχιτεκτονική δωρικότητα και αρμονία στην αντιπαράθεση με την κοινωνικοπολιτική δυσαρμονία. Πολλαπλές έννοιες και συμβολισμοί από επιστήμες και τέχνες όπως τα μαθηματικά, η αρχιτεκτονική, η φιλοσοφία και η ποίηση συνυπάρχουν και απασχολούν το έργο του. Δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένα γεγονότα ή τόπους. Αφήνει έτσι το περιθώριο το καλλιτεχνικό του αποτέλεσμα να προκύπτει από το τυχαίο, να κινείται κάπου ανάμεσα στην πραγματικότητα και το όραμα. Χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές όπως σχέδιο, ζωγραφική, φωτογραφία, εγκατάσταση και βίντεο.

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.